Dresscode

Dresscode

Individualitet og mangfoldighed er blandt vores kerneværdier. Derfor har vi ingen specifik dresscode. For nogle kan det samtidig føles som en kæmpe udfordring at vælge påklædning og tøjstil til en aften i Selskabet, især hvis man er nyt medlem - hvad forventes af mig? Hvad føler jeg mig mest komfortabel med? Hvad signalerer jeg? Er det mon for frækt, for udfordrende, for stift eller for kedeligt?


Generelt om påklædningen: Som medlem eller gæst i Det Sorte Selskab gør man sig umage overfor fællesskabet. Det gælder også påklædning. Sort/mørkt tøj kan sagtens være en løsning, hvilket mange af os foretrækker, men se det aldrig som en begrænsning i din egen lyst til at udtrykke dig og til at udfordre dig selv og os andre. Nogle elsker at dresse sig op til en aften i Selskabet, mens andre elsker spræl og farver. Andre igen har slet ikke en decideret tøj-fetich. For nogle af os tager det måske også både tid og mod at finde vores egen stil og præferencer. 


Til særlige events kan der dog være specifikke krav til påklædningen/udtrykket, hvilket annonceres i god tid før, så man kan beslutte om det er noget man har lyst at deltage i. Det er altid den/de arrangementsansvarlige, som beslutter om der skal være særlig dresscode til et særligt event.