Afslag

Afslag


Det er en omstændig optagelsesproces at udvælge nye medlemmer, der passer til os og os til dem.


Først og fremmest er der hensynet til balancen i Selskabet. Vi ønsker også at sikre, at vores fællesskab fastholder en sikker, respektfuld og harmonisk atmosfære, hvor medlemmerne kan udforske deres interesser og trives med hinanden, selvom vi er vidt forskellige individer.


Vi vælger omhyggeligt medlemmer, baseret på vores interne kriterier og vurderinger. Desværre har vi ikke praksis med at begrunde et afslag, da vi respekterer privatlivets fred og ønsker at beskytte ansøgernes fortrolighed.


Selvom vi ikke giver specifikke årsager til afslag, ønsker vi stadig at give ansøgere mulighed for at søge igen. Vi håber, at selvom man ikke tilbydes medlemskab i første omgang, vil ansøgere stadig kunne finde deres vej til et passende fællesskab og udforske deres interesser på en måde, der er sikker og respektfuld.


Vi ønsker alle ansøgere held og lykke med deres rejse inden for kink-verdenen og håber, at de finder et fællesskab, der matcher deres interesser og behov.


Har du i første omgang fået afslag på din ansøgning, er du meget velkommen til at søge os igen efter 6 måneder, da alle afslag er givet på baggrund af vores konkrete og aktuelle balance i Selskabet på det givne tidspunkt for ansøgningen.