Åbne arrangementer

Åbne Arrangementer

Vi afholder forskellige arrangementer og events der er åbne for gæster.


Munch (månsh)


"Munch" refererer til sociale begivenheder eller sammenkomster, hvor mennesker med lignende interesser og præferencer mødes for at dele erfaringer, diskutere emner inden for BDSM/fetich-verdenen og for at dyrke sociale relationer.

En munch er normalt en helt uformel og afslappet begivenhed, der finder sted enten i Det Sorte Selskab eller et offentligt sted, f.eks. en restaurant, café eller bar. En Munch er en lejlighed til at mødes i en tryg og fordomsfri atmosfære for at snakke om BDSM/fetich-relaterede emner, lære af hinanden og møde ligesindede.


Vores Munches er åbne for både erfarne og nye i BDSM/fetich-universet. Det giver mulighed for at stille spørgsmål, få råd og opbygge venskaber med mennesker, der deler ens egne interesser og passioner. Munches er også en chance for at lære om Det Sorte Selskab og vores mange arrangementer og workshops.


Det er vigtigt at bemærke, at en munch normalt er en ikke-seksuel begivenhed. Formålet er at skabe et trygt og respektfuldt miljø for at diskutere og udforske BDSM/fetich-emner uden at det involverer fysisk intimitet.


Se evt. de kommende datoer og steder for vores næste munch eller åbne arrangement på vores FetLife profil.