Hvorfor processen?

Hvorfor processen?


Optagelsesprocessen kan umiddelbart synes omstændig, men hjælper os med at udvælge medlemmer, som passer ind i fællesskabet. Det kan være gavnligt af flere årsager:


En grundig optagelsesproces bidrager til fællesskabets sikkerhed ved at reducere risikoen for at tiltrække medlemmer med skadelige intentioner eller manglende forståelse for tryghed, sikkerhed og samtykke.


Med den selektive optagelsesproces ønsker vi at minimere risikoen for at tiltrække personer, der kan udgøre en fare eller være skadelige for vores fællesskab. Det bidrager til et trygt og tillidsfuldt miljø for alle involverede.

 

Optagelsesprocessen giver os mulighed for at evaluere, om potentielle medlemmer deler fællesskabets værdier, normer og etiske retningslinjer. Det bidrager til at opretholde en konsistens og harmoni i Det Sorte Selskab.


Vi ønsker at skabe en følelse af samhørighed og fællesskab blandt medlemmerne. Når man er omgivet af mennesker med fælles interesser, værdier og forståelse, kan man opbygge dybere relationer og støtte hinanden i den enkeltes rejse indenfor BDSM, fetich og erotisk dominans.

 

Det er dog vigtigt at sikre, at optagelsesprocessen er retfærdig, gennemsigtig og ikke diskriminerende. Vores regler er klare og vi kommunikerer tydeligt.


Potentielle medlemmer, har altid mulighed for at appellere eller give feedback, hvis der er uoverensstemmelser eller spørgsmål.


Helt overordnet set kan vores optagelsesproces fremstå ret omstændig. Vi ser det som en garanti for fællesskabets sikkerhed, trivsel og kvalitet, samt medvirkende til en stærkere samhørighed blandt medlemmerne, erfarne som nye.