Medlemskab

Når man udfolder sig i Det Sorte Selskab, er det rart at vide, at:

 • Alle medlemmer er fælles om at tænde på Erotisk Dominans. Der er både S'ere og m'er af begge køn.
 • Vi er også lige mange medlemmer af hvert køn.
 • Alle bidrager til stemningen ved at være sort eller erotisk på-/afklædt.
 • Der er fællesskab, hygge, pejs, stearinlys og velindrettede lokaler med masser af redskaber og udstyr.
 • Der kommer kun medlemmer, som på forhånd er udvalgt, interviewet og godkendt af Introgruppen.
 • Alle har underskrevet en erklæring om diskretion og gensidig respekt.
 • Alle nye medlemmer skal igennem en prøvetid. Vores mentor-forum skal tilgodese, at nye medlemmer føler sig trygge, velkomne og får en god begyndelse i Selskabet.
 • Man har lov til at sige nej, og et nej skal respekteres.
 • Der er altid en erfaren vært(inde) til stede, som har pligt til at gribe ind, hvis der er behov for det.
 • Der er rig mulighed for at udveksle ideer, tanker, fantasier og erfaringer på medlemmernes lukkede webforum.
 • Selskabet har fri bar. Fuldskab tolereres dog absolut ikke, og brug af andre rusmidler er bandlyst. Medlemmerne driver Det Sorte Selskab for de erotiske oplevelsers skyld og ikke af kommercielle eller ideologiske grunde.

Hvordan søger man ind i Det Sorte Selskab?

Alle er meget velkomne til at søge medlemskab - både singler og par.

Vi blander os ikke i, om du er single eller i parforhold. Men hvis du er i parforhold med en, som ikke ønsker medlemskab, kræver vi, at du ærligt fortæller din partner, at du har søgt medlemskab, og at du gør det klart for din partner, at du af diskretionshensyn ikke har lov til at fortælle din partner om andre medlemmers oplevelser i Selskabet. På samme måde kræver vi, at du ærligt fortæller Selskabets medlemmer, at du har en fast partner udenfor.

Vi tillader os at sortere blandt ansøgerne

Dels skal vi have en ligelig fordeling af mænd og kvinder (og S'er og m'ere), dels er det vigtigt for os, at de nye medlemmer vi optager, passer ind i Selskabets rammer - og så ønsker vi, at nye medlemmer matcher os i ånd og kemi.

Denne “sortering” kan virke lidt hård, men den er nødvendig. Den er vores og din garanti for, at Det Sorte Selskabs medlemsskare, stemning og kønsfordeling er, som vi har beskrevet den her på siderne!

Et opråb fra de dominerende Kvinder i DSS:

I Det Sorte Selskab er vi en gruppe Kvinder, der tænder erotisk på at dominere andre. Nogle af os har altid været dominerende, og nogle af os er startet som m-er og har først senere fundet vores dominerende side. Nogle af os har lang erfaring, og nogle af os er nybegyndere. Men fælles for os alle er, at vi hjælper hinanden, yder omsorg for hinanden, nyder hinandens og vore partneres selskab og mødes jævnligt for at udveksle tanker, fantasier og idéer. Vi kommer gerne til Det Sorte Selskabs forskellige aftener, men med jævne mellemrum reserverer vi Selskabets lokaler til vores egne helt specielle arrangementer. Det kan være vores åbne Herskerinde-fester, hvor alle Det Sorte Selskabs Herskerinder og m-mænd er indbudt, eller det kan være særlige lukkede aftener, hvor vi har beordret en skare af udvalgte til at underholde, opvarte og betjene os. Vi vil gerne i kontakt med andre Kvinder - både erfarne og uerfarne - som deler vores passion for at herske, og som kan berige os med idéer, tanker og fantasier.

 

Hvis du eller I er interesseret i medlemskab:

Læs disse sider grundigt. Skriv en personlig og velovervejet e-mail til os, fortæl lidt om dig/jer selv, din/jeres alder, ønsker og erfaringer, og hvad du/I ellers synes er relevant.

En henvisning til en eventuel hjemmeside, profil og/eller bekendte blandt Selskabets medlemmer er velkommen - men husk at ansøgningen primært vil blive bedømt ud fra det, der står i selve brevet/mailen.

Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser absolut diskret og fortroligt! Vi besvarer ikke anonyme henvendelser - husk at oplyse dit rigtige navn og din postadresse. NB! Vi sender kun svar til e-mail afsender adressen! Skriv derfor ikke til os fra for eksempel din arbejds-e-mail!

Send din mail til: intro@detsorteselskab.dk

Alle får svar.

Vi læser indkomne e-mail mindst en gang om ugen. Hvis vi venter med at svare, er det fordi vi ikke lige har planlagt en Introaften, eller fordi der ikke er flere ledige pladser. Der kan således gå et par uger, inden du hører fra os. Nogle vil desværre få et venligt afslag, andre vil blive inviteret til en Introaften.

På en Introaften har vi oftest inviteret 4 til 8 interesserede. Introgruppen fortæller og viser rundt i Selskabet, og så vil vi samtidig gerne høre lidt om dig/jer. Det er en hyggelig, uformel aften uden for Selskabets normale åbningstid og uden mulighed for aktivt at dyrke Erotisk Dominans. En introaften varer typisk 2 til 3 timer og er uforpligtende, både for jer og for os.

Herefter skriver vi ud til alle. Igen: enkelte vil desværre få et venligt afslag, og andre vil blive tilbudt medlemskab. Medlemskab kan kun opnås, ved at man deltager i en Introaften, og derefter tilbydes medlemskab.

Pris:

Kontingentet i Det Sorte Selskab er 375 kroner per måned.

 

Tak for dit besøg.

Du er selvfølgelig velkommen til at skrive til os, såfremt du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her på siderne.

 

 


Kontakt: intro@detsorteselskab.dk