Det Sorte Selskab og grupperne

BDSM i mange variationer

I Det Sorte Selskab har vi mange grupper, som koncentrerer sig om forskellige temaer inden for det sorte univers. Der kommer løbende flere grupper til, og forslag til nye grupper er meget velkomne.

Damerne i Det Sorte Selskab

I Det Sorte Selskab er vi en gruppe Kvinder, som tænder erotisk på at dominere. Vi er meget forskellige, både mht. alder, uddannelse og erfaring. Nogle af os er i parforhold, andre er singler, nogle har børn, andre har ikke. Men vi tænder alle på at dominere mænd (nogle af os også på at dominere kvinder), samt på at blive vartet op, forkælet og forgudet.

Herrerne i Det Sorte Selskab

Herrernes specielle aftener har ofte et særligt tema, som er aftalt på forhånd. Disse aftener er åbne for alle Herrer og m-kvinder. Har et tema været annonceret for aftenen, skal alle deltagere dog være indstillet på at følge dette tema og eventuelle regler, som gælder for aftenen.

Bondagegruppen

Her dyrkes masser af bondage på alle niveauer. Ofte mødes man til spisning i lokalerne før udfoldelserne starter - menuen er gerne sushi eller lignende asiatisk inspireret. Spændende og sanselige aftener, hvor vi lærer af hinanden, og hvor alt kan ske. Udgangspunktet er med rebene som værktøj og kunstnerisk udsmykning. Der holdes ofte bondage kurser i Selskabet for begyndere som øvede.

Værtsgruppen

Består udelukkende af erfarne medlemmer, som er godkendt og accepteret. Der er altid mindst et medlem af Værtsgruppen tilstede, når Selskabet holder åbent. Værter er ansvarlige for lokalerne, sikkerheden samt udskænkning. Værterne åbner og klargør Selskabets lokaler, før medlemmerne ankommer. Værtsgruppen har ansvar for at Selskabet altid fungerer som et trygt og sikkert sted at udfolde sig. Værten/værtinden tager sig ikke mindst af nye medlemmer og sørger for, at de føler sig velkommen og godt tilpas. Vedkommende sikrer samtidig, at alle, som bliver lukket ind, er medlemmer.

Introgruppen

Består udelukkende af erfarne medlemmer, som er godkendt og accepteret. Introgruppen holder regelmæssigt Introaften for nye ansøgere til Det Sorte Selskab. I reglen inviteres 5 til 8 ansøgere af gangen til en Introaften, hvor der i øvrigt ikke foregår andre aktiviteter af nogen art i lokalerne.

Lokalegruppen

Sørger for at vedligeholde og udvikle lokalerne og lægger en stor frivillig indsats heri.

 

 


Kontakt: intro@detsorteselskab.dk