Grundpillerne

En BDSM klub som bygger på en række traditioner og principper - men først og fremmest de fem grundpiller:

BDSM med hjertet

Man kan være lidt eller mere erfaren. Man kan tænde på at blive domineret, eller at være dominerende - eller begge dele. Man kan være til et bredt spektrum af sanseoplevelser fra erotiske bindelege, til det mere hårde, men alle har en vis erfaring med BDSM.

Vi har alle været begyndere, nye i BDSM-verdenen, har leget med tanker og fået gys ved at udleve tankerne (i fantasien). Vi må dog klart melde ud, at Det Sorte Selskab ikke er for nybegyndere. Du skal ikke være erfaren inden for alt - det er ingen af os - men du har gjort dig erfaringer og du ved, hvad du er til.

Det Sorte Selskab består af lige mange kvinder og mænd

Der skal være en ligelig fordeling mellem kønnene, for at sikre den erotiske stemning - og spænding. Samtidig er der balance mellem dominerende mænd og kvinder, samt submissive kvinder og mænd.

Det Sorte Selskab bygger på respekt og tryghed

Som medlem skal man have en fundamental respekt for andre mennesker. Respekt for andre medlemmers ret til at færdes i Selskabet på egne præmisser. Respekt for, at vi som medlemmer er forskellige, med forskellige lyster og fantasier. Respekt for at et nej er et nej, som altid skal respekteres, hvad enten man er S eller m - medmindre, selvfølgelig, at man udtrykkeligt har aftalt andet mellem parterne. Derudover er det en selvfølge, at al kontakt, kommunikation og debat foregår i en god og respektfuld tone.

Det Sorte Selskab lægger stor vægt på diskretion

Alle medlemmer har underskrevet en diskretionserklæring. Her skriver man under på, at man ikke omtaler andre medlemmers identitet og aktiviteter til nogen uden for Selskabet. Styrelsen skal kende medlemmers navn og adresse, men herudover vælger du selv, hvor lidt eller meget du fortæller andre medlemmer om dig selv. Ligesådan er f.eks. e-mail-adresser også fortrolige. Medlemmer må ikke sende gruppemail med synlige modtagere, som kompromitterer andre medlemmer. Fotografering er ikke tilladt i det Sorte Selskab, uden forhåndsgivet aftale med Styrelsen.

Det Sorte Selskab har en dresscode

Herskerinde, Herre, slave eller slavinde?

Som BDSM club har vi en dresscode. Stilen er enten sort eller frækt, erotisk, fetichistisk. Minimumskravet er sort tøj - men en del af os kommer i erotisk/fetichistisk inspireret påklædning, eksempelvis læder, lak, latex, SM-uniformer eller blot nøgenhed. Erotisk dominans tillader ikke kontortøj, blå jeans, storblomstrede kjoler, træningsdragter osv.

 

 


Kontakt: intro@detsorteselskab.dk